1/5

A Stability Workout edzésforma az emberi képességek komplex fejlesztéséről szól (erő, koordináció, egyensúlyérzék, állóképesség, reagálási képesség stb.)

 

A komplex fejlesztés legmegfelelőbb megvalósítási módja a változatos edzés (erre majd lehessen rákattintani, és elérni róla egy leírást), ahol folyamatosan változnak a testet érő ingerek, kihívások: változik az ellenállás, a sebesség, a mozgás iránya, az ellenállás fogása, stabilitása; a ‘talaj’ stabilitásának mértéke. ‘Pontosan’ azt hozzuk létre a teremben, arra készítjük fel a testünket amire számíthatunk vagy épp nem számítunk de megtörténik az életben és a sportolás közben. Így tudatosan felépíthetjük és elérhetjük a kívánt szintet minden tekintetben.

 

Mindezek tudatos és megfelelő arányú variálása a fejlődés legoptimálisabb formáját teszi lehetővé gyerekeknek, felnőtteknek, élsportolóknak egyaránt.

 

Eszközkészlete, programja ennek hatására alakult ki. ( ahogy azt a fenti 4 kép is mutatja)

 

  1. Változó ellenállások, körülmények a talaj irányából( instabil felületek) Stability Board, Bosu, szőnyeg, mezítláb mozgás, természetes talaj

  2. Változó ellenállás ‘fentről’ : Aquabagek, medicinlabdák, gumikötél stb.

  3. Saját testünk megfelelő mozgatása különböző helyzetekben

  4. Fix, külső ellenállás (súlyzók, rudak) az erőfejlesztés érdekében

 

Külön- külön is mindegyik hasznos, de egyik sem adja meg önállóan azt, amivel valóban erősek & koordináltak leszünk és testünk képes lesz a legoptimálisabb megoldással szolgálni az élet adta kismilliónyi lehetséges várt és váratlan (mert a gondok sokszor ekkor történnek) helyzetben. 

 

A Stability Workout által egy teljesebb, egészségesebb, (sport)élményekkel telibb élet vár Rád is, ahol maga az edzés is élményt nyújt, míg az edzés adta pozitív hatások mindenhová elkísérnek.

 

 

Jó helyen jársz, ha

 

csatlakoznál egy csoportos órához  (kattintási lehetőség)

személyi edzőt keresel

sportolóként jobb teljesítmény a célod

szeretnél egy értékes közösség részese lenni

saját magad szeretnéd a mozgásodat magasabb szintre emelni és ehhez információra, eszközre van szükséged.