Gaál Attila

 

Stability Workout brand megalkotója

Ultimateinstability Master Trainer

 

Erőnléti edző - Magyar Szörf Szövetség

Személyi& erőnléti edző Fitness & More

 

Oktató: Stability Workout, Ultimateinstability tanfolyamok, 

EAPM - Elite Athlete Performance Management program oktatója

 

 

A kíváncsiság életem fő mozgatórugója - megtalálni a választ a fontos ‘miértekre’.

(Miért úgy edzünk, ahogy; miért úgy csináljuk azt a gyakorlatot; hozzásegít a program a jobb teljesítményhez, aktívabb élethez; képes vagyok rá, szükségem van rá; valóban fejleszt stb.) Fontos megkérdőjelezni elméleteket, koncepciókat az erőnléti edzések, mozgásformák terén is, mert vannak tévesen elterjedt elképzelések.

 

 A folyamatos tanulásnak gondolkodással, megkérdőjelezéssel és válaszadással együtt van értelme. 2 fő irányt, mentort követek. Az egyik David Weck - aki a Bosu-t alkotta meg és sok egyéb zseniális találmánya, újítása van. A másik irányzat az Ultimateinstability. Paul Venner erőnléti edző, és Frans Bosch - akik az erőnléti edzés világára óriási hatással vannak/lesznek. Mindkettőből merítkezek… így finomodik, csiszolódik napról-napra a tudásom, ezáltal a Stability Workout is.

A régi és új elképzelések megértése, felfedezése és az új tesztelése, saját megalkotása az igazi kihívás számomra mind elméleti, mind gyakorlati szinten.

 

Ezért törekszem rá, hogy a sportágak széles skáláját kipróbáljam - lépjek ki a fitnesz terem világából nyitott szemmel mindenféle emberi/sportági mozgásra. Ezek mozgásanyaga, elmélete az, ami érdekes és meghatározza milyen is a jó tréning, hiszen az edzés célja, hogy egy sportolással, mozgással teli aktív életünk legyen; sportolóként pedig a maximális teljesítményt érjük el sérülésmentesen, hosszú távon fenntartva ezt az állapotot. 

 

 

A megalkotott Stability Workout koncepció és az általam használt eszközök segítségével napról napra új kihívásokon/gyakorlatokon keresztül erősödünk, javul állóképességünk, és ami talán a legfontosabb fejlődik a mozgási intelligenciánk. Gyorsabban, pontosabban, gazdaságosabban hajtunk végre régi, és tanulunk meg új mozgásmintákat; jobban reagál testünk váratlan helyzetekben.

Mottó:

„A végén nem az számít, hány évet éltél, hanem hogy mennyi élet volt az éveidben.”

Elérhetőségem:

attila@stabilityworkout.com

+36202425579

Végzettség:

 

Rekreáció és Sportturizmus MSC, TF

Physical Education and Sport Science -University of Limerick –Ireland (Erasmus program)

Rekreációszervező és egészségfejlesztő BSC, TF

 

Személyi edző, International Wellness Institute (IWI) -EQF level 4

 

Stability Workout®  Master Trainer

 

Ulitimateinstability Level III. szintű oktató;  Mo.-i Mester oktató

 

TRX, Ultimate Sandbag, D-Bands oktató

 

Bosu oktató és “Nagykövet”

 

Sportedző (Úszás), TFTI

    

Nemzetközi Vízimentő, ILSF

 

Önvédelmi Oktató, Espinosa Martial Art Academy (EMAA)

 

További itthoni és külföldi fitnesz irányú képzések, konferenciák

A sokszínű és érdekes edzés híve vagyok, amelyet tanulmányaim a  Testnevelési Egyetemen; a rengeteg sportág, extrém sportok kipróbálása; külföldi tanulmányi- és munkatapasztalataim alapoztak meg. Ne nyűg, hanem élmény legyen, figyelve a képességfejlesztés minél nagyobb spektrumának lefedésére: erő, állóképesség, robbanékonyság mellett a térérzékelés, egyensúly, reakcióidő, koordináció fejlesztésének a fontosságát hírdetem. Többre vagyunk képesek, mint azt legtöbben gondoljuk magunkról!