Lifetime Athlete Program

Mindannyian egészséges, sérülésmentes, aktív, sportos életre vágyunk, ahol bátran vágunk bele régi és új (sportági) kihívásokba. 

Tudatos, komplex képességfejlesztő programunk ezt támogatja!

Elite Athlete Program

Sportági teljesítmény növelése

Sérülésmentes (sport)élet

Sportágból adódó asszimetriák, „túlhasználódások” korrigálása

Jó helyen jársz, ha...

EDZÉS RÁD SZABVA

AZ EDZÉS FELÉPÍTÉSE

A Stability Workout az emberi képességek komplex fejlesztéséről szól.

 

A komplex fejlesztés legmegfelelőbb megvalósítási módja a változatos, de közben progresszíven felépített edzés, ahol folyamatosan változnak a testet érő ingerek: változik az ellenállás, a sebesség, a mozgás iránya, az ellenállás fogása, stabilitása; a ‘talaj’ stabilitásának mértéke. "Pontosan" azt hozzuk létre a teremben, arra készítjük fel a testünket amire számíthatunk- vagy épp nem számítunk-, de megtörténik az életben és sportolás közben. Így tudatosan felépíthetjük és elérhetjük a kívánt magas edzettségi szintet minden tekintetben.

 

A fent említett ingerek tudatos és megfelelő arányú variálása a fejlődés legoptimálisabb formáját teszi lehetővé gyerekeknek, felnőtteknek, élsportolóknak egyaránt.

 

Az SW programja és az azt támogató eszközkészlet ennek hatására alakult ki.

  1. Instabil felületek: változó körülmények teremtése a talaj irányából: (mezítláb mozgás, Stability Board, Bosu, szőnyeg, természetes talaj)

  2. Változó ellenállások, kiszámíthatatlan környezet  (Aquabag, Sandbag, medicinlabda...) 

  3. Saját testünkkel való sokoldalú mozgás

  4. Fix, külső ellenállás (súlyzók, rudak...)

Külön- külön is mindegyik eleme hasznos, de egyik sem adja meg önállóan azt, amivel valóban erősek & koordináltak leszünk és testünk képes lesz a legoptimálisabb megoldással szolgálni az élet adta kismilliónyi lehetséges várt és váratlan helyzetben. 

 

A Stability Workout által egy teljesebb, egészségesebb, (sport)élményekkel telibb élet vár Rád is, ahol maga az edzés is élményt nyújt, míg az edzés adta pozitív hatások mindenhova elkísérnek.

 

Gaál Attila

CSOPORTOS ÓRÁK

 

Helyszínek

Tudnivalók

 

  • Mindenki képes feljődni és sikereket elérni minden téren

 

  • Minden Stability Workout órát végzett oktatók tartanak, akik felmérve a résztvevők szintjét megfelelő gyakorlatot adnak - ez garantálja a folyamatos fejlődést

 

  • Az órákon kezdők és haladók egyaránt részt vesznek

 

Teljesen kezdőként is csatlakozhatsz bármikor. Az oktatótól szintednek megfelelő gyakorlatokat fogsz kapni :)

 

Kezdőként motiváljon a haladók jelenléte :) - mert Te is képes vagy erősödni, koordináltabbá válni, jobb testtudatot kialakítani, ahogy a többiek is egyszer kezdők voltak.

 

Haladóként: Kreatív oktatód tudja hogyan váljon egy gyakorlat még komplexebbé, még nagyobb koordinációt, vagy épp még nagyobb erőt igénylő kihívássá, ezért sosem kell attól tartanod, hogy nincs tovább. (Egy feladat sok szempont szerint nehezíthető, így mindig lesz új fejlesztő hatású challenge számodra is.)

Mire számíthatsz óráinkon? 

A Stability Workout® csoportos órák legfőbb jellemzője a KOMPLEX fejlesztés (képességek széles skáláját lefedő) és az ÉLMÉNY ALAPÚ fejlődés. 

 

Továbbá:

1. Intenzív edzés 

2. Képességek tárházának arányos fejlesztése 

3. Fun/Élmény (játékos, kihívásokkal teli gyakorlatok)

Eszközeink,  

melyek segítségedre lesznek a fejlődésedben:

Stability Board

Saját tested  :)

Aquabag

Bosu, fitball

Külső ellenállások

SZEMÉLYI EDZÉS

 

JÓ HELYEN JÁRSZ!

Itt megtalálod azt a széleskörű szakértelemmel rendelkező Stability Workout edzőt, aki a rád szabott kreatív programjával, folyamatos visszajelzésével segít elérni céljaidat.

Egyénileg eltérőek vagyunk sportmúltunkból, életmódunkból, genetikánkból és alkatunkból adódóan. Más-más képességek fejlesztésére kell kisebb vagy nagyobb hangsúlyt fektetni amellett, hogy semmi sem szorulhat teljesen háttérbe.

 

Személyi/páros edzés koncepcióban nagyobb lehetőség van a személyes hiányosságok, gyenge pontok korrigálására, valamint hobby vagy élsportból adódóan célzott képességek, területek fejlesztésére.

EDZŐINK

7.kép_C opció.JPG

GAÁL ATTILA

Stability Workout alapító

Ultimateinstabililty Mo.-i Master Trainer

TRX Mo.-i Master Trainer  vezetőedző

Személyi és erőnléti edző

attila@stabilityworkout.com

+36 20 242 5579

Edzések helyszíne: Fitness & More Fitness terem

palalexandra1.jpg

PÁL ALEXANDRA

Csoportos óra tartó

Belváros és Fitness&More

Stability Workout csoportos órák

+36 20 321 6560

 

ÉLSPORTOLÓI PROGRAM

 

Hamarosan...

2020 Stability Workout® Minden jog fenntartva!

design: mentastudio.hu